HVEM ER VI?

Hvem: Marcus Nadybalmarcus-cutout

Stilling: Chefredaktør

Alder: 22 år

Terry har fået færten af noget, og Tintin forsøger at følge med. Sådan er det, når Marcus snakker. Han taler hurtigt, og nogen gange bliver man i tvivl om, hvor han er på vej hen. Ord og sætninger bliver vendt sammen og rørt rundt til en klæbrig masse, for at ende som svar på et spørgsmål, jeg har glemt hvad var. Marcus er typen der rejser sig, når en ældre dame mangler et sæde i bussen. Han går i hættetrøje, hører techno og snakker med en klassisk pebret Nørrebro-accent og har gået på Zahles Gymnasium. Han bliver opslugt af nørdede videoer på nettet og ville ønske han kunne forske i fysik. Efternavnet Nadybal er vistnok et østeuropæisk navn, men han har ingen familie på de kanter længere. Han kom til verden på Herlev Hospital og bor nu i Brønshøj. Vi sidder udenfor på en wok restaurant på Højbro Plads, som han syntes var god engang.

Hvad laver du hos Alice?

Det startede med, at Smalle (Sophie Amalie) gerne ville have mig med, fordi hun syntes, at jeg vidste alle mulige mærkelige ting. Jeg skulle lave en sektion, hvor folk kunne spørge om mærkelige ting, og så skulle jeg finde svaret. Vi mødtes mange gange, og jeg var med til alle møderne i starten. Så derfor endte jeg med at få ansvar for det redaktionelle. Jeg er nok lidt hendes højre hånd, fordi jeg står for mange praktiske ting omkring magasinet. Jeg kan ikke selv finde ud af at lave det grafiske, men jeg er god til at sige min mening, og så skriver jeg også selv til bladet.

Hvad fascinerer dig lige nu?

Kampsport. Jeg dyrker selv thaiboxing sammen med et par venner. Det giver mere mening for mig end at stå nede i et fitnesscenter og løfte vægte. Det virker så påtaget, og man kan ikke rigtig bruge det til noget. Folk der går til bouldering, de bliver vilde til at klatre, samtidig med at de træner. Jeg kan godt lide, at du får nogle skills, mens du træner.

Største musikalske oplevelse i år?

Boston 168 på spillestedet KB18.

Kunne du finde på at dukke op til et præsidentbesøg i Vans, ligesom Frank Ocean gjorde?

Jeg havde taget et par almindelige herresko og jakkesæt på. Det er ytringsfrihed, bare på fashion basis. Du kan klæde dig, som du har lyst til, men det handler om at udvise en form for respekt igennem påklædningen. Det er ikke fordi præsidenten er hellig, men for mit vedkommende vil jeg helst bære det der er acceptabelt i situationen.

Yndlingsdrink?

Tequila shots.

Hvilken superhelt ville du helst være?

Umiddelbart Superman, fordi han virker mest overpowered – men den er svær. Batman har kæmpet hårdt, for at få de kræfter han har. Jeg ved ikke, om det er fedest at være født med det, eller at have kæmpet sig op til et punkt, der ikke burde være muligt.

Hvordan skulle din egen natklub se ud?

Jeg er fan af de klubber, der er lidt slum. Der skulle ikke være nogen dresscode. Alle kan komme, og der er graffiti og billig bar. Jeg er fascineret af klub miljøer som Berghain, hvor det handler om at være så fucked og outrere så muligt, men jeg kan også godt lide sådan nogle rigmands fester med narko på sølvfade og nøgne damer. Det skulle være en kombination af de to verdener.

Hvad ville du lave, hvis du ikke skulle tænke på at tjene penge?

Jeg tror, jeg ville forske i fysik eller astronomi. Jeg kunne godt tænke mig sådan et job, hvor man vågner op kl. 4 om morgenen og springer ud af sengen, fordi man bare ikke kan vente med at komme i gang. Faktisk passer mit job på alice mig perfekt, fordi der er så mange forskellige arbejdsopgaver. Det praktiske og det kreative. Jeg vil helt klart hellere have et job, jeg er passioneret omkring, men hvis ikke det lykkedes, ville jeg gerne bare tjene en masse penge. Jeg har arbejdet med at vaske trapper i en periode, og det var fint, fordi jeg holdte mig i gang. Hvis bare jeg tjente kassen på det, ville jeg være tilfreds nok.