SHERPA – FORNEVER

Cover art af Grethe Dam

 

Sherpa er mørke og melankoli sat på stor popmusik. I over et år har bandet arbejdet på at forme musikken og er nu klar til at løfte sløret for projektet.

Bandet består af den erfarne producer Tore Nissen, der blandt andet er kendt fra Oh Land og den talentfulde sanger Carsten Sherpa.

Fornever er Sherpas første udgivelse som duo og direkte oversat kan ’fornever’ oversættes til ’for aldrig’. Sangen handler om noget midlertidigt som en solnedgang eller en forelskelse og er blandt andet inspireret af en scene fra filmen ’What’s Eating Gilbert Grape’, hvor to unge mennesker sidder og beundrer solnedgangen. I scenen siger pigen til drengen: “That’s what’s wild about the sunset. It’ll just change really, really slowly in front of your eyes.” Og det er netop denne følelse af, at intet varer for evigt, at alting forgår, der er omdrejningspunktet i sangen.


Fornever har allerede fået spilletid på P3 og P6 Beat som Ugens Kanon og den 16. marts er der mulighed for at høre Sherpa live, når de sammen med Moses: ”Andreas” spiller dobbeltkoncert på Loppen.

 

Foto af Marie Alkestrup