VI SØGER

ALICE MAGAZINE SØGER

 

Her på Alice Magazine er alt arbejde drevet af lidenskabelige sjæle, der forsøger at forme et digitalt medie efter principper, som vi enten mener burde være mere eller mindre udbredte. Alt for mange nyheds- eller kultur medier ligner hinanden som tusinde dråber vand; de svømmer i clickbaits, man får nærmest epileptiske symptomer af deres reklamer og pop-ups og især nyhedsmedierne savler over “BREAKING NEWS”, som de så fint plastre ud over selv de kedeligste nyheder.

Vi postulerer ikke at være en klassisk nyhedsportal, for det er vi ikke. Vi ser os selv som et alternativt medie, hvor man kan læse en anderledes historie, få et indblik i kulturlivet eller måske som et vindue ind i unges menneskers tanker og kvaler. Vi laver guides, portrætter, anmeldelser, fotoserier, tankestreger og meget mere. Vi udforsker det visuelle og stiler efter at have et bestemt visuelt udtryk hele vejen igennem. Vores hjemmeside er ren og nem at bruge, både for læseren og udgiveren.

 

Vi er et 100% frivilligt drevet onlinemagasin, derfor vil din mulige fremtidige stilling hos os være ulønnet, da vi ikke modtager betaling fra reklamer. Derfor har vi også stor udskiftning i holdet, eftersom alle på Alice har et liv ved siden af, som også skal passes.  

Hos ALICE magasin ligger drivkraften I mandskabets passion. Hvad enten det er lysten til at udfolde sine kundskaber i fotografiets tegn, at blive skarpere til grafisk design og udvide sin portfolio eller måske står du med noget på hjertet, som du bare må ud med, og ikke ved hvor du skal gøre det. Hos ALICE er der plads til det meste. Nemlig til at få noget erfaring og nogle værktøjer, man kan bruge senere i livet, eller måske synes man bare det kunne være fedt at være med til at producere noget til offentligheden, i håbet om at blive hørt.

Hvis du vil vide noget mere specifikt om, hvad de forskellige grene af ALICE laver, kan du spore dig ind på det, ved at klikke på felterne nedenunder.

 

Har du lyst til at blive en del af holdet, så kontakt en af vores redaktører gennem linkene herunder. Du behøver ikke at forfatte en længere ansøgning, bare skriv til os, så finder vi ud af noget. Du skal være mere end velkommen til at søge mere end en ”stilling”, hvis du mener, at både vi og du kan få noget ud af det.  

 

SØG NU – SKRIV TIL

Marcus Nadybal
Chefredaktør
manabydal94@gmail.com

 

 

ELLER LÆS MERE